Memleket Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanı Tamer Sönmez

Memleket Partisi Yalova Kurucu İl Başkanı Ertan Şener yaptığı açıklamada,”Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı’nın kuruluşunu da tamamladık. İlçe Başkanı olarak uzun yıllar birlikte görev yaptığımız değerli yol arkadaşımız Tamer Sönmez görevine başlamıştır. Tecrübeleriyle bizlere güç katacak Sönmez ve 16 kişilik Merkez İlçe Kurucu Yönetimimize görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Ertan Şener,”Gerek ülke genelinde gerekse Yalova’da partimize olan yoğun ilgi her geçen gün artan katılımlarla katlanarak büyüyor. Büyük bir dip dalgasına dönüşen katılımlar yeni örgütlerimizin birbiri ardına kurulması ile birlikte kısa sürede gözle görülür bir hale bürünecek. Halkımızın yoğun ilgisi ve desteği bizleri daha da motive ediyor, güçlendiriyor.” dedi.

Ertan Şener şöyle devam etti;

“Ülke genelinde kuruluşu tamamlanan il örgütlerimizin sayısı her geçen gün katlanarak artarken, diğer taraftan da kuruluşu tamamlanan illerde, ilçe örgütleri birbiri ardına kurulmaya devam ediyor. Yalova’da da Kurucu İl Yönetimimizin göreve başlamasının üzerinden çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Merkez İlçe Kurucu Yönetimimizi de oluşturduk. Genel Merkeze gönderdiğimiz listenin Merkez Yönetim Kurulumuz (MYK) tarafından onaylanması ile birlikte, Merkez İlçe Kurucu Yönetimimiz, Merkez İlçe Başkanımız Tamer Sönmez’in başkanlığında resmen göreve başladı. Değerli arkadaşlarımızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

Memleket Partisi Merkez İlçe Kurucu Yönetimi

1- Tamer Sönmez

2- Çağrı Altan

3- Erhan Ok

4- Erkan Balıkçı

5- Ferat Acar

6- Gencay Dangaç

7- Halil Kayhan

8- Mehmet Serkan Kesici

9- Metin Oruç

10- Muammer Özdamar

11- Nazlı Hatice Uslu Emen

12- Özlem Mülaim

13- Sakin Özden

14- Serdar Pirimoğlu

15- Ulaş Kavlakoğlu

16- Yahya Güneş

17- Yiğit Atalay

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.