MHP'ye katıldılar

CHP'den istifa eden Yalova Belediye Meclis Üyesi Yavuz Bingöl ile AK Parti'den istifa eden Çınarcık Belediye Meclis Üyesi Ali Altıparmak düzenlenen törenle MHP'ye katıldılar.

MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz,"Geçtiğimiz günlerde Malazgirt zaferinin 949. yılı kutlamalarında, 'Milli devlet, güçlü Türkiye' vurgusu yapılmıştı. Kızıl elma ve Turan yolunda atılan adımlar bir daha perçinlenmiştir. Türk Birliği Devletleri adı altında toplantılar yapılıp, bizzat Cumhurbaşkanımız tarafından bütün dünyaya deklare edilmiştir. Bu yolda emeği geçen, bu yola hayatını adamış başta başbuğ Alparslan Türkeş'e, bilge liderimiz Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımız sunarım. Yavuz Bingöl kardeşimizin MHP'ye geçişi hakkında sosyal medyada bazı spekülasyonlar yapılıyor. Yavuz Bingöl kardeşimizin CHP'den MHP'ye geçişini iyi okumak lazım." dedi.

Namık Öz,"Buna sadece parti değiştirmek olarak bakarsanız, bu geçişin manasını anlayamazsınız. Bu kutlu yürüyüş, yüzlerce yıl önce Hoca Ahmet Yesevi hazretleri tarafından Horosan'dan başlamıştır. Hacı Bektaş Hünkar Veli'nin kabri başında dua ile taçlanmış, Hacı Bayram Veli Camii'nde cuma namazı kılınmış, büyük önder Mustafa Kemal'in kabrinde Fatihalar okunmuş, Başbuğ Alparslan Türkeş'in kabrinde dualar okunmuş, liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in hayır duaları alınmış ve Yalova Engelsiz Kafe'de cem edilmiştir. Bu geçiş onun için sadece bir parti değiştirme meselesi değildir. Gönül birlikteliğimizin de bir sembolüdür. Gönlümüzün kapıları bütün vatan sevdalılarına sonuna kadar açıktır. Hacı Bektaş Hünkar Veli'nin dediği gibi, 'Bir olalım, diri olalım, iri olalım' meselesidir. Sayın genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi, Yezid'in torunları unutmasın, her ülkücü bozkurdun yüreği ehl-i beytin zülfikarıdır" dedi.

YAVUZ BİNGÖL: YAŞANAN FİKİR AYRILIĞINDAN DOLAYI AYRILMAM GEREKTİ

MHP saflarında Yalova'ya daha iyi hizmet edeceğine inandığını vurgulayan Yalova Belediye Meclis üyesi Yavuz Bingöl ise, "CHP saflarında istediklerimizi gerçekleştirme fırsatımız olmadı. Yaşanan fikir ayrılığından dolayı da ayrılmam gerekti. Fikrimizi rahatça ifade edebileceğimiz, Yalova'ya fayda sağlayabileceğimiz bir yerde olmamız gerektiğine inandığımız için de MHP saflarına katıldık. Umarım geriye kalan görev süremiz içerisinde Yalova halkına faydalı çalışmalar yaparım diye düşünüyorum" diye konuştu.

AK Parti'den bir süre önce istifa eden Çınarcık Belediyesi bağımsız meclis üyesi Ali Altıparmak ise, MHP saflarında olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti. 

MHP'DEN ÇINARCIK'TA AK PARTİ'YE GOL!

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı yorumda,"Hadi Yavuz Bingöl tamamda... Çınarcık'ta Ali Altıparmak operasyonu müthiş olmuş... Sessiz ve derinden... Valla bravo." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.