Muğlim Bağatar ayar verdi... Bu şekilde dans etmek istiyorlarsa biz varız!

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın, Youtube’da Özel Yayında konuk ettiği AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’a, Memleket Partisi Yalova İl Başkanı Ertan Şener’in ve CHP’li Meclis Üyesi Burçin Tangürek’in mecliste kendisini hedef alan açıklamalarını hatırlatınca, Muğlim Bağatar’dan Burçin Tangürek’le ilgili merak uyandıran bir açıklama geldi.

MUĞLİM BAĞATAR: ERTAN ABİYİ SAYGIYLA HÜRMETLE KARŞILIYORUM

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar şöyle konuştu;

“Şimdi Memleket Partisi İl Başkanı Ertan Şener Beyefendi bizim mevkidaşımız. Kendisini saygıyla selamlıyorum. Tabii ki bir il başkanının diğer bir il başkanını olumlu veya olumsuz bir eleştirisi olabilir. Beğendiği zaman takdirde edebilir. Biz il başkanları olarak Yalova’da şöyle de bir şeyimiz var. Tüm il başkanlarıyla bir kaç ayda bir biraraya geliyoruz, çay kahve içiyoruz, istişare yapıyoruz. Birbirimize nezaket çerçevesinde, ben iktidar partisinin il başkanıyım sağ olsunlar diyorlar ki; başkan şu şu şu konularda şöyle endişeler var, şöyle olursa... bunu kendi aramızda da istişare ediyoruz. Bu bence doğal bir süreç, normal. Ertan abiyi saygıyla hürmetle karşılıyorum.

MUĞLİM BAĞATAR: BU ŞEKİLDE DANS ETMEK İSTİYORLARSA...

Ama... şimdi teşkilat adabına göre bir belediye meclis üyesinin mecliste kürsüde söz alıp işte il başkanı hükümetin yatırımlarını çıkıyor anlatıyor şeklinde... tabii ki biz yatırımları anlatıyoruz... eğer bunlardan rahatsızlık duyuyorlarsa onların yolsuzluklarını anlatayım birazda... Mesela bir iki hafta sonra şöyle bir basın açıklaması yapacağım. Kendileriyle ilgili iddialar var! Maalesef eğer bunlar doğruysa kendileriyle ilgili çok can sıkacak, çok baş ağrıtacak iddialar var! Biz hep iyi şeylerden bahsetmek istiyoruz. Yatırımlarla, Yalova’ya yaptığımız hizmetlerle, birlik beraberlik içinde çalışmaktan tarafayız ama eğer bu şekilde dans etmek istiyorlarsa biz ona da varız. Yani bizim onlara da söyleyecek sözümüz var.

MUĞLİM BAĞATAR: SUSTUK SUSTUK BİR YERE KADAR

Ben programın başlangıcında da söylemiştim. 2 yıldır bu yolsuzluklar davalar devam ediyor. Bu zamana kadar hiç çıkıp konuşmadık. Ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı olacağını iddia eden şahıs (Kılıçdaroğlu) çıkıyor diyor ki; AK Parti Yalova il başkanı şöyle yaptı, emniyette şöyle çalıştı böyle yaptı işte hırsızlıkların üzerine gitti... Bakıyorsunuz Ali Mahir Başarır diye bir milletvekili getiriyorlar diyor ki; Süleyman Soylu şöyle yaptı İl Başkanı böyle yaptı... Ertesi gün belediye meclis üyeleri çıkıyor diyor ki; AK Parti il başkanı şunu yaptı... Tamam sustuk sustukta bir yere kadar kardeşim. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır konuma geldi. Bunlar zannediyorlar ki bizim sessizliğimiz suhuletimiz bunlara oyun alanı bırakıyor. Hayır öyle bir şey yok. Biz gerektiği yerde gerekeni söyleyecek donanıma ve işine hakim pozisyondayız. Onun için önümüzdeki haftalarda Sayın Burçin Tangürek’e ben gereken cevabı veririm. Bakalım benim söylediklerim karşısında onlar ne cevap verecekler! Hep beraber göreceğiz!”

İŞTE MUĞLİM BAĞATAR'IN O SÖZLERİ... İZLEYİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.