Muğlim Bağatar:  İlimize çok büyük bir hizmet kazandırıyoruz

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, partililerle beraber 400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi inşaatı ve yapımı tamamlanan Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait 664 kişilik kız öğrenci yurdunda incelemelerde bulundular.

Milletvekili Meliha Akyol, burada yaptığı basın açıklamasında, hastanenin ihtiyaç halinde 600 kişilik kapasiteye çıkabileceğini ifade etti.

Hastanenin planlanandan önce tamamlanarak 7 ay sonra hizmet verebilecek duruma geleceğini belirten AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, "17 tane ameliyathanemiz, 140 tane poliklinik, 215 tane tek kişilik hasta odası var. Burada tabi en önemli unsur hastanemiz oldukça büyük. İnşallah ilimize çok büyük bir hizmet kazandırıyoruz. Emeği geçenlere de sayın vekillerimize, önceki dönem siyasilerimize, yüklenici firmaya hepsine teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlimize hayırlı olsun inşallah. Ayrıca bizden çevre illere gitmek durumunda kalan, özellikle kanser hastalarımızla ilgili inşallah onların problemlerini de çözecek bir yatırım olacak" dedi.

Milletvekili Meliha Akyol ve İl Başkanı Muğlim Bağatar daha sonra yapımı tamamlanan ve bir hafta sonra açılması için hazır duruma getirilen kız öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu.

Başkan Muğlim Bağatar, 32 milyonluk yatırımın Yalova Üniversitesi'ndeki öğrencilerin yurt ihtiyacını karşılaması adına önemine değinerek, "Bunun hemen arka tarafında da yine temeli atılmış bin 250 kişilikte kız erkek öğrenci karışık yeni bir yurdun daha inşaatına başlandı. İnşallah önümüzdeki yıllarda buda tamamlanacak. Bu hizmetlerin Yalova'mıza gelmesiyle birlikte inşallah Yalova Üniversitesi'nin de eğitimine öğrenci sayısının artmasına katkıda bulunulması hedefleniyor" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.