Muğlim Bağatar, skandal arsa satışlarıyla ilgili Vefa Salman’a fena yüklendi!

Polat ve Korkmaz'la Yalova Gündemi” Programında Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat’ın sorularını yanıtlayan AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediyesi’nde Vefa Salman döneminde yapılan ve cari hesaplardan düşülmediği ortaya çıkan skandal arsa satışlarıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yolsuzluk soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan Yalova Belediyesi eski Belediye Başkanı Vefa Salman’a yüklenen AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Vefa Salman’ın seçimler öncesi “Bir tane bile arsa satmayacağız” sözlerini hatırlattı ve “Doğru, satmamışlar arsaları hediye vermişler, bedava vermişler!” dedi.

Muğlim Bağatar,”Önceki yıllarda belediyeye iş yapan müteahhitlere para ödemedikleri için vatandaşta gidip belediyenin menkul kıymetlerine haciz işlemi uyguluyor. Akabinde haciz yoluyla arsalar satılıyor ama komik olan şu; Adam hem arsaları alıyor, hem parasını alıyor ve hesaptan düşmüyorlar. 3 milyon TL’den bahsediyoruz. Şimdi sizin paranız olsa ailenizin parası olsa, 3 lira veya 300 lira değil 3 milyondan bahsediyorsunuz. Vatandaşın cari hesabından düşmüyorlar adam arsaları alıyor, tapuları cebine koyuyor fakat belediyede hala 4 milyon TL. alacağı var! Böyle bir şey mümkün mü? Diyorlar ki; “Biz bunun farkına varmadık!” Peki bizim belediye başkanımız ve ekibi nasıl farkına vardı? Demek ki buna benzer birçok açıklık var! Ve daha kötü olan şu; Dönemin görevden alınan belediye başkanı Vefa Salman seçim öncesi “Bir tane bile arsa satmayacağız.” diyordu. Doğru, satmamışlar arsaları hediye vermişler, bedava vermişler, bunun anlamı bu!” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.