Muğlim Bağatar: Tek fark eden kafasındaki kuş oldu!

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Youtube’da Özel Yayında AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’ı konuk etti.

Hakan Korkmaz, yolsuzluk soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan Vefa Salman’ın yardımcısı Halit Güleç cezaevinde zor günler geçirirken kafasında kuşla sosyal medyada video çekip eğlenmesini ve yine yardımcısı Halit Güleç cezaevindeyken Vefa Salman’ın turist gibi Türkiye’yi gezip sanki olup bitenlerden hiç rahatsız olmayıp gününü gün eden bir profil sergilediğine dikkat çekip, bu durumla ilgili Muğlim Bağatar’a değerlendirmelerini sordu.

BAĞATAR: TEK FARK EDEN KAFASINDAKİ KUŞ OLDU!

Başkan Muğlim Bağatar,"Bence Vefa Salman açısından değişen bir şey olmadı. Zaten o zamanda işinin başında durmuyordu, geziyordu. Tek fark eden kafasındaki kuş oldu bana göre. O zaman kuş yoktu, şimdi kafasında kuş gezdirmeye başladı. Tabii kötü bir manzara. Belediyeyi beraber yönetiyorsunuz, biri uzunca bir süre cezaevinde kalıyor, diğerinin dünya umurunda değil. Her zaman ki pervasız tavırlarıyla geziyor." ifadelerinde bulundu.

İŞTE MUĞLİM BAĞATAR’IN O SÖZLERİ... İZLEYİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.