Muğlim Bağatar, Vefa Salman'ın yalanını ortaya çıkardı!

Youtube’da Özel Yayında Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın sorularını yanıtlayan AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Vefa Salman döneminde Yalova Belediyesi’nde patlak veren skandal yolsuzlukla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Muğlim Bağatar,"Ben hep şunu söyledim. Kişileri ayrı tutalım. Vefa Bey, Halit Bey... bizim meselemiz bunlar değil. Biz belediyenin kötü yönetildiğini, bir takım yolsuzluklar olduğunu ve daha iyisinin yapılabileceğini savunuyoruz. Biz belediye yönetimini başaramadıklarını, ellerine yüzlerine bulaştırdıklarını söylüyoruz ve bu boşluktan olan zafiyetten birileri nemalandı ve bunun devamı geldi. Baktılar ilk başta ufak tefek kayıp kaçaklar hiç bir şey olmuyor çünkü düzen bozuk. Sonrasında bu büyüdü, büyüdü büyüdü çığ gibi ve altında kaldılar." dedi.

"Az önce araba örneğinde verdiğim gibi hiç yüzleri kızarmadan Yalova halkını kandırmaya çalışıyorlar ama Yalova halkı bunları yemiyor." diyen Muğlim Bağatar,"Vefa Bey çıkıyor diyor ki; Ben gittim şikayet ettim beni görevden aldılar diyor. Bu da kocaman bir yalan." dedi.

Muğlim Bağatar şöyle devam etti;

"Nasıl kocaman bir yalan bakın ben size tarihleriyle söyleyeyim. 5 Şubat 2019 tarihinde belediyenin çalışanı ortadan kayboluyor. Sizinde sosyal medyanızda vardır, Yalova’nın bir çok haber sitesinde belediyede muhasebede çalışan bir vatandaşın ortadan kaybolduğu, korkunç paraların milyonların kaybolduğundan bahsediyorlar ama belediyeden tık yok! Ne zamana kadar? Ertesi gün ayın 6’sında akşam saat 21:00-22:00 sularında bakıyorlar olayı kapatamıyorlar ve üstünü örtemeyecek boyutta hani 1-2-3 milyonsa çıkartıp çuvaldan koyacaklardı yerine! Baktılar 20-30 milyon... bu işi çözemeyeceğiz ve yine Yalova ufak yer olduğu için bir çok yerde buna şahit oldum kendi aralarında konuşuyorlar ikiye bölünüyorlar. Yarısı diyor ki ihbar edelim yarısı ihbar etmeyelim, sonunda gidiyorlar kendilerini ihbar ediyorlar. Ve nereye ihbar ediyorlar... Şimdi böyle bir şey olduğunda ya Cumhuriyet Başsavcılığına ya Emniyet Müdürlüğüne gidersiniz değil mi? Bunlar gidiyor karakola gece saat 22:00’da dilekçe veriyorlar belediye soyuldu! İşte biz tam hırsızı yakalıyorduk kaçtı falan... Ya arkadaş böyle bir şey olur mu! Karakola kim gider? İki komşu kavga etmiştir veya sokakta adli bir olay vuku bulmuştur veya bir trafik kazası olmuştur taraflar karakola gider. Koskoca devletin kurumu gider karakola gecenin bir yarısı “soyulduk abi” diyerek başvurur mu! Böyle bir şey olabilir mi! Ayın 5’inde adam ortadan kaybolmuş. Evraklarda tahribat var. Ortada kayıp bir para var. Siz ne yaparsınız... yarım saat bir saat düşünürsünüz arkadaşlarınızı çağırır durumu çek edersiniz hemen avukatlarınızla birlikte yarım saat içinde gider dersiniz ki; belediyede böyle böyle bir durum var olay vuku buldu hemen gelin duruma el atın. 2 gün niye bekler bir insan? Evinize bir hırsız girse hemen 155’i ararsınız değil mi? Hırsız kaçtı gitti 2 gün sonra benim ziynet eşyalarım çalındı diye arar mısınız? Buradan da kesinlikle bunun danışıklı dövüş olduğunun altını çizmek istiyorum."

İŞTE MUĞLİM BAĞATAR'IN O SÖZLERİ... İZLEYİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalovalı 2 yıl önce

Sayıştayın defalarca denetlemesine rağmen bulamadığı yolsuzluğu Belediye yetkilileri 2 günde bulmuş çok uzun bir süre mi? Bir personel 1 gün işe gelmeyince hemen bu adam kaçmıştır mı deniyor?