Muğlim Bağatar: Yalova genelinde partimize 2500 yeni üye kazandırdık

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar yaptığı yazılı basın açıklamasında,”Yalova genelinde partimize 2500 yeni üye kazandırdık.” dedi.

Başkan Muğlim Bağatar açıklamasında,”Bildiğiniz üzere partimiz ülke genelinde yoğun bir kongre sürecine girmiş bulunmaktadır. AK Parti kurulduğu günden itibaren Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gücünü her zaman olduğu gibi bugünde milletten alarak ve büyüyerek hedeflerine ilerlemektedir. Bu bağlamda Yalova il Başkanlığımız uhdesinde kadın, gençlik, ilçe, belde ve mahalle teşkilatlarımızla birlikte yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Yalova genelinde partimize 2500 yeni üye kazandırdık. Partimiz ülkemizin her köşesinde olduğu gibi Yalova’mızda da halkımızın teveccühü ile gücüne güç katarak yoluna devam etmektedir. Milletin partisi AK Parti’ye katılan yeni üyelerimize teşekkür ediyorum. Şehrimizde ve ülkemizde milletimizin desteği, teşkilatlarımızın azmiyle inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.