Muğlim Bağatar: Yalovalı vatandaşlarımızı kentsel dönüşüm ofisini ziyaret etmeye davet ediyoruz

Başkan Muğlim Bağatar açıklamasında,”Belediye Başkanı Sayın Mustafa TUTUK ve teknik arkadaşlarımız kısa zamanda belediye hizmetleri konusunda büyük yol kat ettiler. Birçok mahallede altyapı ile ilgili vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirdiler.” dedi.

Muğlim Bağatar,”Şehrimizin en büyük sorunlarından olan deprem ve depreme hazırlık konusunda Ak Parti Grubu olarak çalışmaktayız. Çevre ve Şehircilik Bakanımız ve diğer ilgili diğer bakanlıklarımızla görüşüyoruz. Yalova’da bir ilk olan Kentsel Dönüşüm Ofisini hep birlikte hayata geçirdik. Bu saatten sonra yapmamız gereken şey birlik olup bu projeleri uygulamaya geçirmektir. Yalovalı vatandaşlarımızı kentsel dönüşüm ofisini ziyaret etmeye davet ediyoruz. Teknik arkadaşlarımız kendilerini bilgilendirmekte ve talepleri toplamaktalar. İnşallah 2021 in ilk aylarında Bağlarbaşı Mahallesi ile başlayacak olan Kentsel Dönüşüm hamlesi tüm hızı ile Yalova’da devam edecektir. Hedefimiz olası deprem ve doğal afetlere karşı şehrimizi hazır hale getirmektir.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Muğlim Bağatar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.