Mustafa Nurten sordu: Ahmet Meydan Ak Parti'den neden ihraç edildi?
MHP Teşvikiye Belediye Başkan adayı Mustafa Nurten, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iki kritik soru sordu! MHP’li Başkan adayı Nurten,"Ahmet Meydan Ak Parti’den neden ihraç edildi? İçişleri Bakanlığı Müfettişleri tarafından açılan ve hala sürmekte olan davanın sebebi nedir?" diye sordu.

İşte Mustafa Nurten’in açıklamaları

1987 Yılında girdiğim siyasi hayatımda Teşvikiye'mizin gelişimini sağlayan tüm oluşumların içerisinde yer aldım, var gücümle hizmet ettim. İl Genel Meclis Üyeliği yaptığım dönemde; Yalova Üniversitesi yer tahsisi, Kocadere Ovası Kivi Havzası Projesi, Yalova Tarım Arazilerine Elektrik Tahsisi, Yalova Köylerini kapsayan Doğalgaz Projesi, Sermayecik Köyü Gölet Projesi, Yalova köyleri asfalt ve yol çalışmaları dahil 87 tane projeye imza attım.
Ticari yeteneğim ve siyasi ilişkilerim neticesinde Beldemizde çeşitli iş sahaları oluşturdum. Birçok kişiye gelir kapısı açılmasına öncülük ettim.
Belediyecilik bir hizmet işidir, ekip işidir, birikim işidir. Diplomanız halktır, halkınıza yaptığınız hizmetlerdir.
Ticari başarılarım, siyasi ilişkilerim, yaptığım hizmetlerim ve 30 yıllık hizmet aşkımı katarak Teşvikiye Belediye Başkanlığına talibim.
Basında çıkan olumsuz haberlerle anılan değil, denizi ile, tabiatı ile, tesisleri ile anılan bir Teşvikiye, Bölgenin turizm başkenti olarak anılacak bir Teşvikiye için adayım.
Kimseye iftira atmıyorum, itham etmiyorum. Beş yıl önce vaatler verip seçilen Ahmet Meydan’a ve belediyeyi beraber yöneteceğini, belediyecilikten anladığını, siyasi ilişkilerinin güçlü olduğunu söyleyerek insanların oyunu alıp Ahmet Meydan’ın Belediye Başkan’ı seçilmesini sağlayan ve her daim arkasında olacağını söyleyen Suat Meydan’a vatandaşlık hakkımı kullanarak her gün 2 soru soracağım;

1) Ahmet Meydan Ak Parti’den neden ihraç edildi?
2) İçişleri Bakanlığı Müfettişleri tarafından açılan ve hala sürmekte olan davanın sebebi nedir?





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/01/23/akpli-baskan-arap-yatirimcilari-dolandirmakla-suclaniyor/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.