Mustafa Tutuk: 50 bin ton asfalt döktük

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın sorularını yanıtlayan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk,"Göreve geldiğimizden bu yana 50 bin ton asfalt döktük. Bunun ekonomik karşılığı yaklaşık 60 milyon. Vatandaşlarımız çok memnunlar. Yani hiçbir vatandaşımız bize asfalt döktüğümüz için 'kente ihanet ediyorsunuz' demiyor. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz." dedi.

"Hala daha 10 bin ton asfalt dökmeye hazırız ama sezon bittiği için baharı bekleyeceğiz" diyen Başkan Mustafa Tutuk,"Asfalt dökme işi Yalova’nın en ücra mahallelerinden ana yollarımıza minibüs hatlarına kadar devam edecek. Biz sadece şehir içine asfalt dökmedik. İlk defa Bayraktepe mahallesine asfalt döktük. Kazım Karabekir Kamberbaba yolunu ilk defa asfalt yaptık. Yani sadece İstanbul caddesine, Fatih caddesine değil. Şehrimizin en uzak yerlerindeki minibüs hatlarını da asfalt ile buluşturduk. Vatandaşlarımız çok memnunlar ve memnuniyetlerini dile getiriyorlar." ifadelerinde bulundu.

Devam edecek…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.