Mustafa Tutuk:  Herkesin görüşü ve talepleri benim için önemlidir

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, mesaisinden fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Yalova cadde ve sokaklarını karış karış gezen ve çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Vekili Mustafa Tutuk, esnaf ve vatandaşlardan gelen talep ve önerileri de dinliyor.

Yalova halkıyla sürekli bir araya gelip Yalova Belediyesinin yapmış olduğu ve yapacağı çalışmaları anlatan Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Her fırsatta hemşerilerimizi dinlemeye özen gösteriyorum." dedi.

Mustafa Tutuk,"Yapmış olduğumuz çalışmaları anlatıyoruz. Şehrimizi güzelleştirecek projeler hakkında esnafımız ve vatandaşlarımızın görüşlerini alıyoruz. Bu şehrin her bir bireyi olan işletmecisinden, minibüsçü esnafına, vatandaşından, gencine kadar hepsinin görüşü, önerisi ve talepleri benim için önemlidir” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.