Mustafa Tutuk'tan Metin Oral'a ziyaret

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, dostluk ve işbirliği bağlarını güçlendirmek amacıyla Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ı makamında ziyaret etti. İki belediye başkanı, belediyelerin ortak projeleri üzerine görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede Başkan Mustafa Tutuk ve Başkan Metin Oral, Yalova ve Altınova'nın daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir geleceği için işbirliği yapma konusundaki kararlılıklarını vurguladılar.

TUTUK: İKİ BELEDİYE ARASINDAKİ DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRECEĞİZ

Başkan Mustafa Tutuk, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ı ziyaret etmekten büyük bir memnuniyet duydum. İki belediye arasındaki dayanışmayı daha da güçlendirmek ve vatandaşlarımız için daha iyi hizmetler sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

ORAL: BAŞKAN MUSTAFA TUTUK'UN ZİYARETİ ÖNEMLİ

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ise, "Yalova ve Altınova'nın birlikte büyümesi için elimizden geleni yapacağız. Başkan Mustafa Tutuk'un ziyareti bu işbirliğinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa TutukMetin Oral
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.