Mustafa Tutuk: Uzun yıllardır asfaltlanmayan Rasim Koçal Caddesini geçtiğimiz hafta içinde tamamladık

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Beyazıt Caddesinde parke söküm işlemlerine başladılar.

Kentin birçok noktasında asfaltlama işlemlerini kısa sürede bitiren ekipler çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Adnan Menderes Mahallesi Beyazıt Caddesinde parke sökümüne başlandı. Dere Mahallesi İdil Sokakta ise parke sökümü tamamlanarak asfaltlama çalışmasına geçildi.

Birçok çalışmayı yerinde inceleyen ve takip eden Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Öncelikle gece gündüz demeden özverili ile çalışan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Yapmış olduğumuz çalışmalar ve asfaltlama işlemleri hemşehrilerimiz tarafından teveccüh ile karşılanıyor. Buda bizi oldukça mutlu ediyor. Uzun yıllardır asfaltlanmayan Rasim Koçal Caddesini geçtiğimiz hafta içinde tamamladık. Akabinde İstanbul Caddesinin asfaltlama işlemini de bitirdik. Şuanda Adnan Menderes Mahallesi Beyazıt Sokakta parke söküm işlemlerine başladık. İdil Sokakta ise parke söküm işlemleri tamamlandı ve asfaltlanmasına geçildi” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.