Mustafa Tutuk: Yalova Belediyesi'nin vergi borcu sıfırlandı

Yalova Belediye Meclisinin Ağustos ayı 2. Oturumunda konuşan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi’nin vergi dairesine olan 70 milyon borcunun ödenerek sıfırlandığını söyledi ve meclis üyelerini bilgilendirdi.

"Bakın biz mali işlerde neler yapıyoruz" diyerek söze başlayan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk,"Şu elimde gördüğünüz evrak, 3 gün önce vergi dairesine 70 milyon borcun sıfırlandığının evrağı. Yalova Belediyesi’nin vergi borcu yoktur yazısı. Biz doğru şeyler yapıyoruz bize güvenin. 281 icramız bitti. Müteahhitlere borçlarımız bitti. Vergi dairesine borcu yoktur yazısı aldık. Çok uzun zamandır ilk defa oldu bu. Takaslarla ve nakit ödeme ile 18 milyon faiz yükünden kurtulduk ve vergi borcunu sıfırladık." dedi.

Haber: Hakan Korkmaz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2 yıl önce

Para vererek değil mal takası ile borçtan kurtuldunuz.Vefa Ypacağı zman engel olmuştunuz.Pekı gelecek ay ki vergileri ödeyecekmısınız? Stopajları, kdv yi? hayır tabi..yani 1 günlüğüne borç sıfır