Mustafa Tutuk: Yalova için canla başla çalışmaya devam edeceğiz

Yalova Belediyesi, “Değişim Başladı” diyerek sürdürdüğü asfalt seferberliği cadde ve sokakları yenileyerek devam ediyor. Ekipler yıllardır asfaltlanmayan cadde ve sokakları bir bir asfaltlıyor.
Bayraktepe Mahallesi Zeytin Sokak’ta başlayan asfaltlama çalışmaları, ekiplerin özverili çalışmaları sonucunda tamamlandı. Mevcut olan 8 bin metrekare parke yol kazındı. Ardından pmt serilerek asfalta hazırlandı. Toplam bin 300 ton asfalt, Zeytin Sokakla buluştu.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, sadece bu yıl 20 bin ton asfaltı Yalova ile buluşturduklarını ifade etti.

Başkan Mustafa Tutuk, “Sürdürdüğümüz asfalt seferberliği her mahallede devam edecek. Ekibimin not aldığı, bizim de tespit ettiğimiz cadde ve sokakları bir bir yeniliyoruz. Değişimin başladığı her noktada bizlere sabır gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yalova için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.