Mustafa Tutuk’tan örnek davranış... sahne ağaçla birlikte kuruldu

Yalova'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı etkinliklerine Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un çevre hassasiyeti damga vurdu.

Etkinlik için kurulması planlanan sahne alanında bir ağacın olduğu ve bu ağacın sahne kurulmasına engel olacağının iletilmesi üzerine Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un “Ağaca kesinlikle dokunmayın” talimatı verdiği ve bunun üzerine ağaç olduğu halde sahnenin kurulduğu ortaya çıktı.

Etkinliği sunan spiker yaşananları,“Burada görüyorsunuz çok güzel bir ağacımız var. Başkanımıza sorduk,’Başkanım bu sahneyi nasıl kuracağız burada?’ diye... Başkanımız, ‘Kesinlikle doğaya, ağaçlara ve yeşilliklere dokunmuyoruz’ dedi... Kendisine bu hassasiyeti için çok teşekkür ediyoruz.” sözleriyle anlattı.

KORKMAZ: MUSTAFA TUTUK’UN VERDİĞİ ÇEVRECİLİK MESAJI ÇOK KIYMETLİ

Konuyla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 1929 yılında inşa edilen ve yakınındaki çınar ağacının dalına zarar vermemesi için raylar üzerinde taşınan Yürüyen Köşk’ün bulunduğu Yalova’da şuan yolsuzluk soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın onlarca asırlık ağaçları nasıl da katlettiği hala hafızalarımızda tazeliğini korurken, Yalova'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı etkinlikleri için kurulan sahneyi tek bir ağaca zarar vermeden ağaçla birlikte kurulması talimatını veren Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un çevre hassasiyeti ve bunu yapmak suretiyle verdiği çevrecilik mesajının çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Tebrik ve teşekkür ediyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.