Namık Öz: Fransız mallarını boykot etmeliyiz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yalova İl Başkanı Namık Öz, Fransızların Ermenilere verdiği destek ve Hz. Muhammed hakkında söylemlerine karşı, Fransız mallarına boykot uygulanması çağrısında bulundu.

MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un söylemlerinden Türk Milletinin hedef alındığını belirterek, "Bugünkü Fransa'yı bu yapılanlardan dolayı çokta eleştirmiyor ve yadırgamıyoruz. Çünkü biz Büyük Türk Milleti olarak sözünü ettiğimiz bu Fransızların atalarını, kurtuluş savaşı zamanında, Maraş'ta kahramanca, Urfa'da şanlıca ve Antep'te gazice hatırlıyoruz. Biz onları asala ermeni terör örgütünü desteklerken biliyoruz, biz onları PKK'nın kuruluşunda ve devamında verdikleri desteklerle tanıyoruz. Biz onları bugün Türkiye'de özerklik, açılım ve Kürdistan diye bağıranlara verdikleri desteklerle biliyor ve tanıyoruz. Tarihini tanımadan ülkeyi yönetenlerin düştüğü tuzak ve acizane durum tüm çıplaklığı ile Büyük Türk Milletinin gözleri önündedir." dedi.

“Bu boykot milli davamız olmuştur” diyen Başkan Namık Öz,"Biz Büyük Türk Milleti olarak Fransız mallarına ülke genelinde boykot uygulamalı, bunların mallarını alış veriş sepetimizden çıkartmalıyız. Çünkü Türkiye her konuda dışa bağımlılığı devam ettiği sürece iyi bir pazardır. Bu yasa vicdanımızda ne kadar kabul görmese de, dünya düşünce ve fikir özgürlüğü adına kayıt altına alınması gereken kara bir leke olarak yerini almıştır. Bu durum sözde demokrat ülkelerin ne kadar demokrasiye sahip olduklarını ortaya koymaktadır. Türk Milleti olarak Fransız mallarını boykot etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Namık ÖzMHP Yalova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Yıldız öncü firin.... 3 yıl önce

Bu boykot kararı yerinde ama etkili olmuyor.Cunki Fransanin ekonomisi maalesef güçlü.. Sadece Afrika'daki sonurgelerinden yıllık 250 milyar dolar geliri var..Peki ne yapmalıyız, biz de mi sömürgeci olalım.. Asla...Türk tarihi bunu yazmadı hic..Adalet ve merhamet ile yönetti 3 kıtayı, tam 600 yil...COK CALUSACAGIZ, COK URETECEGIZ AZ HARYACAGIZ..Mercedes bilmeyip, iPhone kullanmayıp tüm gücümüzü üretime kaldıracağız.. Tıpkı 2. Dünya savaşından çıkan Japon milleti gibi..En derin saygılarımla