Numan Soyer hasta mı?

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’le ilgili konuşulan bir iddia "Başkan hasta mı?" sorularına sebep oldu.

Bir süredir bazı sağlık sorunları yaşadığı bilinen Başkan Numan Soyer’in bir süre önce katıldığı bir etkinliğe makam aracıyla geldiğini unutarak tek başına geri döndüğü ve Başkan Numan Soyer’in unutkanlıkla ilgili bir sağlık sorunu yaşadığı iddiası dillenmiş durumda.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in unutkanlık sorunu yaşadığı ve yaşadığı bu sağlık sorununun ileri bir safhaya geldiğini iddia edenler bile var.

KORKMAZ: NUMAN SOYER SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ KAMUOYUNA AÇIKLAMA YAPMALI

İddialarla ilgili Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şu değerlendirmelerde bulundu;

"Gelişmiş ve Demokratik ülkelerde liderlerin ve kamu yöneticilerinin ve yine göz önünde olan insanların sağlık durumları varsa bir sağlık sorunları bunlar merak edilir ve konuşulur.

İşte Çınarcık’ta da Belediye Başkanı Numan Soyer’le ilgili ortaya atılan bir iddia “Numan Soyer hasta mı?” sorularına sebep olmuş durumda.

İddiaya göre; Başkan Numan Soyer katıldığı bir etkinlik sonrası etkinliğe makam aracıyla geldiğini unutup tek başına dönüyor!

İşte bu iddia “Numan Soyer unutkanlık sorunu mu yaşıyor?” sorularını da beraberinde getirmiş durumda.

Öyle ki; Numan Soyer’in unutkanlık sorunu yaşadığı ve unutkanlık sorununun ileri bir safhaya ulaştığı hatta başka sağlık sorunları da yaşadığı bilinen Numan Soyer’in yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı yeni dönemde aday olmayı düşünmediğini yakın çevresine söylediği de iddia ediliyor.

Dileğimiz bu iddiaların söylentiden ibaret olmasıdır.

Nihayetinde kamu yöneticisi olduğu için Başkan Numan Soyer’in merak edilen sağlık durumuyla ilgili ve özellikle bir unutkanlık sorunu yaşayıp yaşamadığıyla ilgili kamuoyuna bir açıklama yapmasının isabetli olacağını düşünüyorum.

İnşallah Başkan Numan Soyer’in kamu görevi yapmasına engel olacak bir sağlık sorunu yoktur diye temenni ediyorum varsa da kendisine acil şifalar diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.