Numan Soyer ve Kamil Yaman 'Millete hizmet için' anlaştılar

Koru Beldesi’ni sahilden Çınarcık’a bağlayan projeyi tamamlamak için Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’ın ve Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in anlaştığı ortaya çıktı.

Haberi ilk kez duyuran Revizyongazetesi.com ve Haftalık Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz şöyle konuştu;

"Yapımına bir süre önce Koru Belediyesi tarafından başlanan ve Koru’yu sahilden Çınarcık’a bağlayan yürüyüş yolunun Koru 3. Etap çalışmaları bitmiş ve Çınarcık kısmından yapılacak çalışmalar kalmıştı.

Sahil Yürüyüş Yolu’nun Çınarcık etabının yapılması ve projenin tamamlanması için Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’ın  Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’le anlaştığı  edindiğim bilgiler arasında.

Şöyle ki;

Sahil Yürüyüş Yolu’nun Çınarcık kısmını da Koru Belediyesi yapacak ve Çınarcık Belediyesi’ne olan su borcuyla mahsup edilecek.

Koru Belediyesi konuyu belediye meclisine getirecek ve alınan karar ve talep daha sonra Çınarcık Belediye Meclisinde karara bağlandıktan sonra başlayacak çalışmalarla Sahil Yürüyüş Yolu Projesi’nin bitirilip halkın hizmetine sunulması bekleniyor.

Evet ben burada Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i de, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’ı da millete hizmet için bir çözüm yolu bulup yaptıkları işbirliğinden dolayı tebrik ediyorum.

İnşallah Koru ve Çınarcık’ı sahilden birbirine bağlayan bu güzel proje bir an önce bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacaktır."



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/05/19/koru-sahil-yuruyus-yolu-cinarcika-dayandi/

 

 

Anahtar Kelimeler:
Numan SoyerKamil Yaman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.