Numan Soyer YTSO seçimlerinde AK Parti'ye büyük darbe vurdu!

Ticaret Odası seçimleri illerde büyük bir çekişmeyle devam ederken Yalova’da yapılan YTSO seçimleri AK Parti’deki ayrışmayı, kutuplaşmayı da adeta gözler önüne serdi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nda cumartesi günü yapılan organ seçimlerini AK Parti’li adayların az farkla kaybetmesinde Yakup Bilgin Koçal grubuyla hareket ettiği konuşulan Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in önemli rol oynadığı iddia ediliyor.

Öyle ki;

Başkan Numan Soyer’in YTSO seçimlerinde AK Parti’nin karşısında konumlanmasının bazı il yöneticileri vasıtasıyla AK Parti Genel Merkezi’ne bildirildiği ve Genel Merkezden bir yetkilinin Numan Soyer’le bu iddiaları telefonda görüştüğü iddia ediliyor.

Öte yandan Numan Soyer’in kendisiyle görüşen bir AK Parti Genel Merkez yetkilisine “Üzerime fazla gelmeyin istifa ederim” şeklinde ifadelerde bulunduğu da çarpıcı iddialar arasında.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in, tüm uyarılara rağmen YTSO seçimlerinde AK Parti’li adaylara destek vermeyip İYİ Parti'ye geçmesi beklenen Yakup Bilgin Koçal grubuyla hareket edip parti aleyhinde çalışması başta AK Parti Yalova il yönetimi olmak üzere partide büyük rahatsızlığa sebep olmuş durumda.

Hakan Korkmaz/Özel Kulis Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.