Özcan Özel... Çiftlikköy Etibank... Yalova Armutlu Yolu

Memleket Partisi Yalova Milletvekili Özcan Özel TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Çiftlikköy’de bulunan Etibank Dinleme Tesisleri ve Yalova Armutlu Yolu ve tünellerini gündeme getirdi.

Yalova Milletvekili Özcan Özel şöyle konuştu;

“Sayın Başkan, Değerli Milletvekilleri,

Yalova Çiftlikköy’de bulunan Etibank Dinleme Tesisleri, 20 yılı aşkın süredir atıl durumunu korumaktadır.

2019 yılı Mart ayında AKP İl Başkanı ve Milletvekili, tesisisin üniversiteye ve belediyeye tahsisini bir müjde olarak vermiş, iki kurum kendi arasında görüşmeler yapmış ama o günden buyana tesisle ilgili bir adım atılmamıştır.

Yalova’mızın gözbebeği bu tesis, ivedi bir şekilde atıl ve tehlikeli durumdan kurtarılmalı. Yalova halkının kullanımına kazandırılmalıdır.

Memleket Partisi olarak, konuyla ilgili üstümüze düşen bir görev var ise gerekli desteği kentimiz için vermeye de hazırız.

Başlangıcı çok uzun yıllar evvele dayanan, Yalova Armutlu Yolu ve tünellerin akıbeti yine yılan hikayesine dönmüştür. 23 yıldır tamamlanamayan bu yol ile ilgili bölge müdürü bu yıl sonuna, yetkili firma 2022 sonuna bitirme sözü vermiştir. 2022 sonu bitmesi de meçhul gözükmektedir.

Karayolları Bölge Müdürlüğü ve yetkili firma gerekli hassasiyeti göstermeli, proje olabildiğince hızlandırılmalı, bölge halkının bu yola dayalı yıllardır çektiği çile ve mağduriyet son bulmalıdır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.