Reşat Elgin tahliye oldu

Son dakika... Yalova Belediyesi zimmet davasının görülmesine bugün devam edildi. Mahkeme, 26 aydır tutuklu olan dönemin Yalova Belediyesi mali işler çalışanı davanın tek tutuklu sanığı Reşat Elgin'in şartlı tahliyesine ve davanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cahil yorumcu 2 yıl önce

Belediyenin 22 milyonu bulundu o zaman..Ne guzel bi adalet..Parayi yiyen belediye calisanlari..kamu zarari karsilanmadan hic bir tahliye olmamaliydi..Hesap yine mahsere kaldi.." O gun adalet terazileri kuracagiz ve zerre kadar kimseye haksizlik yapilmaz " Ayeti Kerime'si her seyi acikliyordur

Avatar
Dogrucu Davut 2 yıl önce

Belediye zarari karsilanmadan tahliyeler vicdanlari yaraladi..Ayni durum Japonya'da olsa..burokratlar intihar ederdi..Bizde durum ne kadar farkli.."iftihar" edercesine yine basının ve halkin karsisina cikip kitap dahi yazabiliyorlar..

Avatar
yalovalı 2 yıl önce

Bir twitt atana 15 yıl hapis istenen bir ülkede 15 yıl boyunca belediyenin parasını düzenli bir biçimde iç eden 2 yıl hapis yat ve çık.kamu zararını kım ödedi?

Avatar
ali 2 yıl önce

demekki yıyeceği ceza 4-5 sene,infaz falan onu da yatmış oldu..işine kaldığı yerden devam edebilir

Avatar
Memleket hareket neferi... 2 yıl önce

Nedense Chp yonetimi bu konuda cok duyarsiz kaldi..sanik ve tanik itiraflari..kamera goruntuleri ve vatsap yazismalarinda suc sabitken..sanki tutuklu saniklar haksiz yere ceza almis gibi....

Avatar
MÜMTAZ G. 2 yıl önce

ŞARTLI SALIVERME YASASI GEREĞİNCE VERİLECEK CEZA BELLİ OLDUĞUNDAN SALIVERİLDİ.DEMEKKİ 6 SENE FALAN CEZA ALACAK KALAN CEZA 4 YILDAN AZ OLDUĞUNDAN SALIVERİLDİ..