Romanlardan Vefa Salman'a tepki!

Yalova Genç Romanlar Derneği Başkanı Kerem Koyuncu, yaptığı açıklamada Vefa Salman'ın verdiği hiçbir sözü yerine getirmediğini belirtti. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk'un başarılı çalışmalarına da vurgu yapan Kerem Koyuncu, seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

İşte Kerem Koyuncu'nun o açıklaması...

"Dün yaptığımız paylaşımdan dolayı birçok farklı çevrelerce sorulduğu üzere açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Siyasi tercihimizin ne olacağı sorularına cevap vermeden önce bilinmesini istediğim birkaç husus ile konuya açıklık getirmek isterim.

Bizler 2014 ve 2018 yerel seçimlerinde hali hazırda Timuçin BİÇER hocamızın yazdığı ve derneğimiz ile birlikte yürüttüğü, 221 Roman evladının eğitim aldığı, Bir Roman Yazıyoruz Projesine daha fazla destek almak ve Sivil toplum örgütümüzü hafife alan ve gücümüzü test etmek isteyenlere karşı gerekli mesajı vermek üzere birlikte hareket ettiğimiz Networkümüz ile beraber oy tercihimizi Vefa Salman'dan yana kullandık.

Ancak göreve geldiğinde geçen süreçte beklenilen gerek proje desteği gerekse seçim öncesi söz verilen istihdam edilebilirlik oranı hiç artmadığı gibi, Türkiye'nin en başarılı sosyal sorumluluk projesi olan ve birçok Polis, Subay ve Astsubay yetişmesine vesile olan Bir Roman Yazıyoruz projesi büyüyeceği yerde aksine sona erdi. Verilen hiçbir söz ama hiçbir söz yerine getirilmedi. Hocamız Timuçin BİÇER, şahsım ve arkadaşlarım tercihte bulunduğumuz insanlar tarafından ciddi bedeller ödemek zorunda bırakıldık.

Tarafımıza sorulan oy tercihimize gelince: Bin nasihatten daha evla olan yaşadığımız bu tecrübe, bize kimi destekleyeceğimizden ziyade artık asla kimi artık desteklemeyeceğimizi öğretti.

Ülkemizin geleceğini ilgilendiren bu seçimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğiz.

Ayrıca Yerel yönetimlerde göreve geldiği günden itibaren sıradan bir vatandaş olarak değerlendirdiğimizde Mustafa Tutuk başkanı, başarılı ve aynı oranda naif bulduğumuzu ifade etmek isterim. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Sonuçta siyaset uzun soluklu bir maraton koşusu. Seçim öncesi vaadlerde sınır tanımayanların, seçimden hemen birgün sonrasındaki davet edildiği ve 1 lokma bile almaya tenezzül etmediği "Benden 1 yıl bir şey istemeyin" diyerek kalktığı kahvaltı programımız örselenmiş duygularımızın kayıtlarında tazeliğini her daim koruyacağını bilinmesini isterim.

Halkımıza hizmet için kurulmuş Yalova Genç Romanlar Derneği daha güçlü olarak hizmetlerine devam edecektir.

Kamuoyuna Saygıyla duyurulur."

Anahtar Kelimeler:
Vefa SalmanKerem Koyuncu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.