Yalova Belediyesi'nde patlak veren milyonluk skandal yolsuzlukla ilgili açılan davada esas hakkındaki mütalaasını veren savcı, eski belediye başkanı Vefa Salman hakkında 10 yıldan 31 yıl 6 aya kadar hapis cezası, eski belediye başkan yardımcısı Halit Güleç hakkında ise 20 yıldan 58 yıla kadar hapis cezası talep etti.

Yalova 2. Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden davada esas hakkındaki mütalaasını veren cumhuriyet savcısı, Vefa Salman, Halit Güleç ve 2009-2014 yıllarında görev alan eski Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal ile 38 sanığın cezalandırılmasını talep etti.

HALİT GÜLEÇ’TEN VALİ ZİYARETİ

Öte yandan CHP Yalova Belediye Başkan aday adayı olan Yalova Belediyesi eski başkan yardımcısı Halit Güleç, bugün Yalova Valisini ziyaret etti.

Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran CHP’li meclis üyesi Burçin Tangürek,"Yalova'mıza atanan valimiz Sn.Hülya Kaya hanımefendiyi, CHP belediye meclis grubumuz ile ziyaret ettik. Kentimizin geçmişi ve geleceği ile ilgili kısaca değerlendirmelerde bulunduk. Kedisine hoşgeldiniz dedik. İlerleyen zamanda kentimiz adına güzel projelerle daha derin istişare yapabilmek adına sözleştik." ifadelerinde bulundu.

Regaip Ahmet Özyiğit'ten Yasemin Fazlaca'ya gönderme: Onun anketinde de biz öndeyiz Regaip Ahmet Özyiğit'ten Yasemin Fazlaca'ya gönderme: Onun anketinde de biz öndeyiz