Tahsin Becan... YTSO... 20 Milyon... Adayım

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan, Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ı ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili Hakan Korkmaz,"YTSO Başkanı Tahsin Becan’la gündemdeki konularla ilgili keyifli bir sohbet etme imkanı buldum. Sayın Başkana ayrıca Oda Genel Sekreteri Taner ERİŞ ve Basın Yayın Bilgi İşlem Uzmanı Nejat Rüzgar’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

BECAN: 20 MİLYONA MAL OLDU

Hakan Korkmaz’ın sorularını yanıtlayan YTSO Başkanı Tahsin Becan, YTSO’nun yeni binasının her kesimin beğenisini kazandığına dikkat çekti ve yeni hizmet binasının 20 milyona mal olduğunu belirtti.

BECAN: ADAYIM

Hakan Korkmaz’ın YTSO seçimlerini hatırlatıp Başkanlığa yeniden aday olup olmayacağını sorması üzerine aday olacağını belirten Tahsin Becan,"Bir dönem daha bu görevi yapmayı düşünüyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Tahsin BecanYTSO
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.