Taksi plaka ihalesinden Yalova Belediyesi'nin kasasına 38 milyon girdi!

Yalova Belediyesi kentteki taksi ihtiyacını karşılamak adına 25 adet yeni taksi plaka ihalesi yaptı ve bu ihaleden belediyenin kasasına 38 milyon girdi.

KORKMAZ DUYURDU

Gerek Yalova’daki taksi ihtiyacını gündeme getiren gerekse yeni taksi plaka ihalesini dikkatle takip eden Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Yalova Belediyesi’nin dün sonuçlanan yeni taksi plaka ihalesinden kasasına 38 milyon girdiğini duyurdu ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a teşekkür etti.

Hakan Korkmaz,"Yalova Belediyesi'nin 25 adet yeni taksi plaka ihalesi bitti ve bu ihaleden Yalova Belediyesi'nin kasasına 38 milyon (38 milyon 194 bin) girdi.

Müthiş bir şeffaflık ve sıfır şaibe ile yeni taksi plaka ihalesini yapan ve 38 milyonun Yalova Belediyesi'nin kasasına girmesini sağlayan Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk'a teşekkür ediyorum.

'Mustafa Tutuk, AK Parti içinde Yalova içinde büyük bir şans' demiştim aylar önce...

Şimdiye kadar beni yanıltmadığı için Sayın Başkana ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

REVİZYON'UN TAHMİNİ TUTTU!

Yalova Belediyesi, taksi plaka ihalesinden 38 milyon 194 bin lira gelir elde etti ve kasasına koydu.

Hakan Korkmaz yönetimindeki Revizyon Gazetesi, 17 Kasım tarihinde manşetten verdiği haberinde, Yalova Belediyesi'nin taksi plaka ihalesinden 35-40 milyon arası bir gelir elde edeceğiyle ilgili Hakan Korkmaz'ın öngörüsüne yer vermiş ve okurlarına duyurmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.