Talip Bayburtlu: Herkese kapımız açık

İYİ Parti Yalova Teşkilat Başkanı Talip Bayburtlu “DEVRAN DÖNÜYOR” başlıklı açıklamasında son günlerde Yalova siyasetinin 1 numaralı gündem maddesi olan ve ilk kez Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’un duyurduğu Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal ve AK Parti Yalova eski İl Başkanı Mustafa Pehlivan’ın İYİ Parti’ye katılımlarına değindi ve dikkat çeken ifadelerde bulundu.

"Hesap yapmadan millete ve memlekete sahip çıkan herkese kapımız açıktır" diyen İYİ Parti Yalova Teşkilat Başkanı Talip Bayburtlu,"Son günlerde Yalova kamuoyunda siyaset sahnesinde görev yapmış bazı isimler partimizle irtibatlandırılmaktadır. Bizlerde bunun farkında ve takibindeyiz. İYİ Partinin ilkelerine, prensiplerine, disiplinine, misyon ve vizyonuna uygun her vatandaşımıza kapımız açıktır." dedi.

Talip Bayburtlu’nun açıklamasını yorumlayan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Hem uyarıcı hem de kucaklayıcı gayet güzel bir açıklama olmuş gibi" ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.