Tutuk: Çekimser kalan meclis üyelerini Yalova halkının takdirine bırakıyorum

Deprem felaketi yaşamış Yalova’da Yalova Belediye Meclisi’nin bugün yapılan Temmuz Ayı 2. Oturumunda parsel bazlı kentsel dönüşümle ilgili Yalova halkının can ve mal güvenliğini sağlamak adına dönüşümü kolaylaştıracak tarihi bir karar alındı.

Riskli 5-6 ve daha çok katlı binaların aynı şekilde yapılmasına imkan tanıyan kararla ilgili CHP’li Belediye Meclis Üyelerinin kararın doğru olduğunu belirtip buna rağmen çekimser oy vereceklerini açıklayıp söz konusu karara çekimser oy vermeleri ise tepki çekti.

Halkın tepkisini dile getiren Haftalık Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, CHP’li Meclis Üyelerinin şaşkınlık veren tutumlarını,”CHP'nin çukur siyaset anlayışı bir kez daha Yalova Belediye Meclisi'nde vücut buldu!” diye yorumladı.

İYİ Parti'li Belediye Meclis Üyesi Erol Duman'ın da "evet" oyu verdiği kararla ilgili Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ise oylama sonrası meclise hitap etti ve “Öncelikle Yalova halkının can ve mal güvenliğini ön planda tutarak bu plan notu değişikliğine onay veren cesur meclis üyelerini tebrik ediyorum. Bu hayati oylamada çekimser kalan meclis üyelerini de kamuoyu ve Yalova halkının takdirine bırakıyorum.” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.