Umut Güçlü'den Erol Tatar'a tepki: Aynı zihniyettesiniz!

103 emekli amiralin gece yarısı bildirisi genel siyasetin yanı sıra yerelde de siyaset gündemine adeta bomba gibi düştü.

Yalova’da Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın 103 amiralle ilgili soruşturma başlatıldığı haberini duyurması üzerine paylaşımın altına yorum yazarak görüşlerini bildiren İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar’ın “Ülkede saçma sapan adamlar tv lere çıkıp her konuda konuşuyorlar. 103 amiral kendi konuları ile ilgili fikirlerini bir bildiri ile açıklayınca niye tepki görüyorlar…” şeklindeki açıklamalarına AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü’den tepki gecikmedi.

AK Parti’li Başkan Umut Güçlü, İYİ Parti’li Erol Tatar’a,”Siz ayrıntılı okudunuz mu, aksi halde diye başlayan paragrafı okuyup anladıysanız sizde aynı zihniyettesiniz …” diyerek tepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ürfet Karatay 3 yıl önce

Bree Allah aşkına akıl var izan var yaşlarından dolayı sokağa çıkma zabıtan ın, bekçi in, polisin hışmına uğrayacak 3 bin lira ceza yiyip götün götün eve gidecek kamburu çıkmış çoğu prostat hastası iki neşelense altına damlatacak biriç clübünün 104 üyesi gibi belli günler bir araya gelip geçmişi yad eden emektarlardan ne korktunuz be şaka gibisiniz. Birde kefenleriniz üzerinde hazır bekliyordunuz meşhur lafınız. Peygamber ümmeti KORKMAZ, istiklal marşının ilk kelimesi KORKMA ile başlar efendiler titreyin ve kendinize gelin bu aziz ve asil milletin tek ve yegane korktuğu kendi karekteri dir. Ne başka milletten, ırktan, azınlıklardan, gruplardan, örgütlerden korkmamıştır korkmayacaktır da. Ama gördük milliyiz diyenleri, Allahı peygamberi, kuran-ı ağızlarından indirmeye leri gördü bu millet nasıl terk ettiler vatan topraklarını. 80 yıllık ömüre omurgalı birer şahsiyet olarak yaşamayı sığdırdın. İsrail ve ABD denen ülkelerin son 10 yılı yazın bugünün tarihini ve Kuran-ı okuyun PEYGAMBERİN ümmeti her kıtada aslanlar gibi varlar, çoğalıyorlar, gittikleri yerlere İslamın ismimi taşıyorlar bakın suriyeli binlerce genç, aile, kaçak yollarla Avrupa topraklarında nijeryalı, ummanlı, bahrenli, bangladeşli, Somali, afganlı, ıraklı, ve nice Müslüman Avrupa topraklarında ASIL KORKU BU OLAY DİN OLAYI.
OLAY HAÇLI VE İSLAM OLAYIDIR 1600 YILLIK NERDEYSE PLANLAR ÖNCE KUTUPLAŞTIR AYRIŞTIR SONA UZAKLAŞTIR BİRBİRLERİNDEN SONRA FİTNE FESAT ÇIKART SONRA KIRDIR BİRBİRLERİNE SENDE BU KARGAŞADAN ÇIKAR SAĞLA SİLAH SAT, BİLGİ SAT
SÖZÜN özü değil 104 emekli askerler artık askeriye ayaklansa bu millet kendi kaderini yazar.