Umut Güçlü: Yalova'da güzel şeyler olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti Teşkilatlarına 2023 seçimleri için "Sahaya inin" talimatı vermesinin ardından teşkilatlar adeta hareketlendi. AK Parti Yalova Teşkilatları da hemen hemen hergün sahadalar ve vatandaşlarla birlikteler.

AK Parti Yalova Teşkilatları bugünde Yalova Kapalı Pazaryeri’ne adeta çıkarma yaptılar.

AK Parti Yalova İl Başkanlığından yapılan açıklamada,"İl Başkanımız Muğlim Bağatar Merkez İlçe Başkanımız Umut Güçlü ve Belediye Başkan V. Mustafa Tutuk ile birlikte Kapalı Pazaryerinde esnaflarımız ve hemşehrilerimizin hal hatırlarını sorup sohbet ettiler, esnaflarımıza bereketli bol kazançlar dilediler." ifadeleri yer aldı.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk,"Pazaryerindeyiz... Eksiklerini tek tek gidermeye başladığımız pazaryerimizi, İl Başkanımız Muğlim Bağatar ve Merkez İlçe Başkanımız Umut Güçlü ile ziyaret ettik. Halini, hatırını sorduğumuz esnafımızla sohbet edip hayırlı işler, bol kazançlar diledik." dedi.

UMUT GÜÇLÜ: YALOVA’DA GÜZEL ŞEYLER OLACAK

AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü,"Bayram öncesi pazaryerimizi il başkanımız Muğlim Bağatar ve Belediye başkan vekilimiz Mustafa Tutuk ile birlikte ziyaret ettik. Esnaflarımızla sohbet edip pazaryeri için neler yapabiliriz istişare ettik, vatandaşlarımızla birebir iletişime geçtik. Yalova‘da güzel şeyler olacak İnşallah." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.