Umut Güçlü’den Vefa Salman dönemine gönderme: Boşa geçmiş seneler

“Yalova belediyesinin gücüde var, her işin altından gelebilme yetisi de…” diyen AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü,”Yalova’nın 6 mahallesinde birden hizmet yapılıyor, her yağmurda kitlenen Fatih caddesindeki orta (Venedik ) kısmı da yeni altyapı ile çözüme ulaşıyor.
Sadece inanmak yeter, kent için hizmet için düşünmek yeter… Amaların arkasına sığınmadan ve cesaretle. Bunun için söz ile değil hissederek Yalovalı olacaksın. Yalova için tasalanacaksın. Biz yönetim kadrolarımızla burada büyüdük. Bu şehre borcumuz var. Alacağımız yok!” dedi.


VEFA SALMAN'A GÖNDERME YAPTI

“Saygıdeğer Başkan vekilime ve Saygıdeğer Başkan yardımcılarıma Yalova Belediyesinin tüm kadrolarına; emekleri için, kendim ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” diyen AK Parti’li Başkan Umut Güçlü, ”Boşa geçmiş seneleri unutturdunuz” vurgusu yaparak Vefa Salman dönemine gönderme yapmayı da ihmal etmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Yıldız öncü firin.... 3 yıl önce

İstanbul caddesinde park edip bi sey alamiyorduk..su an yol genişledi.. esnaf da is yapar oldu...Daha önce konan dubalara anlam veremiyorum...İstanbul caddesinin is potansiyeli arttı.. Tebrik ediyorum...Asfalt çalışması, kalıcı eser oldu...Belediye başkan adayımız belli oldu..Mustafa Tutuk...85 milyon borç ödenmiş. Araştırdım Turkiyede ilk 3 te, borç ödeme miktar açısından....Diğer belediyelere örnek olsun...