Vefa Salman: Asfalt dökmek bana göre kente ihanet

"İhaleye fesat karıştırmak ve zimmet" suçlarından hakkında soruşturma başlatılan ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan CHP'li Yalova eski Belediye Başkanı Vefa Salman, katıldığı programda akıllara durgunluk veren ve tepki çeken bir açıklama yaptı.

Yalova Belediye Başkan Vekili AK Partili Mustafa Tutuk'u Yalova’ya yaptığı hizmetlerden ötürü eleştiren Vefa Salman, yıpranan İstanbul Caddesi'nde onarım yapılmasından ve yolların adeta pırıl pırıl olmasından rahatsız oldu ve "Asfalt yapacağına atıyorum İstanbul Caddesi. Kardeşim İstanbul Caddesi zaten asfalt. Bu zaruri ihtiyaç değil. Yani göz boyamak ve şov yapmak için laf olsun diye asfalt dökmek bana göre kente haksızlık ve ihanet." değerlendirmesinde bulundu.

Salman’ın bu sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı.

Yeni asfalt dökülen İstanbul caddesinin adeta pırıl pırıl halinden Yalova halkı oldukça memnun.

Anahtar Kelimeler:
Vefa Salman Ihanet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.