Yalova siyasetinin adeta nabzını tutan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'dan oldukça dikkat çeken bir yorum geldi...

Korkmaz,"Eğer Vefa Salman malum süreçte Halit Güleç'in verdiği mücadelenin yarısı kadar mücadele etseydi şu an Yalova Belediyesi'ni CHP yönetiyordu..." yorumunda bulundu.

İşte Hakan Korkmaz'ın,"CHP YALOVA TEŞKİLATININ DEPREM AÇIKLAMASINDA DİKKATİMİ ÇEKEN İKİ HUSUS" başlıklı paylaşımındaki o ifadeleri;

"CHP Yalova İl Başkanlığı'ndan yapılan deprem açıklamasında iki husus dikkatimi çekti.

Birisi açıklamada diğeri fotoğrafta...

Açıklamada dikkatimi çeken direk Mustafa Tutuk'un hedef alınması...

"Yalova Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tutuk’un bir yıl önce basına verdiği demeçte bahsettiği şimdiye kadar bitmesi gereken ve hak sahiplerine teslim edilecek 704 konut nerededir?" deniyor açıklamada ve direk Mustafa Tutuk hedef alınıyor.

Anladığım kadarıyla CHP Yalova kurmayları, 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Yalova Belediye Başkan adayının Mustafa Tutuk olacağını yani rakiplerinin Mustafa Tutuk olduğunu biliyorlar ve bu yüzden isim vererek direk kendisini hedef almaya başladılar.

Sinan Giray'dan Mehmet Gürel'e tepki! Sinan Giray'dan Mehmet Gürel'e tepki!

CHP Yalova İl Başkanlığı'ndan yapılan deprem açıklamasında dikkatimi çeken diğer husus ise paylaşılan fotoğrafta Halit Güleç'in olması...

Bakın 2024 yerel seçimlerine 7 ay gibi bir zaman var ve CHP Yalova İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Halit Güleç, İl Başkanı Muttalip Tunç'un hemen arkasında ve yanında da muhtemelen il başkanı olacak merkez ilçe başkanı Erdem Doğancı var.

Detaylara fazla girip uzatmadan şunu söylemek istiyorum...

Sanki CHP'de Halit Güleç ile ilgili bir tasarruf, bir plan var gibi...

Ne olur, nasıl olur, olur mu orasını bilemem ama bir şeyler var gibi...

Halit Güleç'te belli ki Yalova siyasetinde var olmak için sonuna kadar mücadele edecek... Bu çok net belli oluyor.

Hee başka bir şey söyleyeyim size...

Eğer Vefa Salman malum süreçte Halit Güleç'in verdiği mücadelenin yarısı kadar mücadele etseydi şu an Yalova Belediyesi'ni CHP yönetiyordu... o kadar söyleyeyim size!

Neyse bu konuyu bir ara derinlemesine ele alırız belki."