Vefa Salman'ın 4000 liraya verdiği yeri Mustafa Tutuk 19470 liraya verdi!

Fikri Takip Haber... Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nin mülkiyeti belediyeye ait zemin kat 1 no’lu bağımsız bölüm olan Tiyatro Salonu girişindeki 75,75 m2’lik bölüm ile bodrum katta bulunan 30 m2’lik eklentisi ile birlikte toplam 105,75 m2 yerin ihalesi yapıldı ve Vefa Salman döneminde aylık 4000 liraya ihale edilen yer Mustafa Tutuk döneminde aylık 19.470 TL’ye verildi.

Mülkiyeti Belediyeye ait bu yeri 3 yıllığına ihaleye çıkan Vefa Salman, 18 bin lira aylık teklif veren firma ihaleyi kazanmasına rağmen aynı firma ile 4000 lira bedelle sözleşme imzalayarak belediyeyi zarara uğratmıştı ve Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın kamu zararını belgeleriyle deşifre etmesi üzerine Vefa Salman’a “İhaleye fesat karıştırmak” suçlamasıyla dava açılmıştı.

İşte o haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.