Vefa Salman, Mustafa Tutuk’a gönderme yaptı!

Görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman sosyal medya hesabından, Tigem Tatilpark evlerinin daha önce öğrencilere yurt olarak verildiğini hatırlatan bir gönderi paylaşıp, "Tam iki yıl önce bugün…. Birilerinin bildiğini bizim ekibin unutalı epey zaman olmuş!" ifadelerinde bulunarak Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a gönderme yaptı.

NE OLMUŞTU?

Ülke gündemine oturan yurt sorunuyla ilgili Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerin ev ve yurt sıkıntısı yaşamamaları için TATİLPARK evlerinin öğrencilere kiralanacağını duyurmuştu.

Revizyongazetesi.com’un da "Başkan Mustafa Tutuk'tan önemli karar" diye okurlarına duyurduğu Tatilpark’ın öğrencilere açılma kararıyla ilgili Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk,"Pandemi sürecinde yüz yüze eğitim olmadığı için birçok öğrencimiz mevcut barınma yerlerini terk etmek zorunda kaldılar. Yeniden yüz yüze eğitimin başlaması ve ayrıca kentimize gelen öğrenci sayısının da artmasıyla birlikte yoğun bir talep oluştu. Bu sebeplerden dolayı öğrencilerimizin bir kısmında mağduriyet olabileceği düşüncesiyle TATİLPARK’ı öğrencilerimize açmak için karar aldık. Yabeltaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Celalettin ÖZEL ve yönetim kurulu üyelerimiz bu konuda gerekli çalışmayı yaptılar. Öğrencilerimiz, eğitim ve öğretim dönemi süresince TATİLPARK’tan faydalanabilecekler." açıklamasında bulunmuştu.

Haber: Hakan Korkmaz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.