Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, CHP'li meclis üyelerine ayar çekti!

Yalova Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısında yaşanan ek bütçe tartışmalarına Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un sözleri adeta damga vurdu.

CHP’li meclis üyelerine 281 icra dosyasıyla belediyeyi devraldığını hatırlatan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk,”Polemik yapmak istemiyorum. Geriye doğru döndüğümüz zaman öyle sataşmalarla, laf atmalarla olacak şey değil, ağır konuşurum. Bakın biz 281 icra dosyasıyla belediyeyi aldık. Yani geriye doğru mali işleri açarsanız tekrar burada polemik olur birazcık tansiyon yükselebilir. İsterseniz bize mali işlerle ilgili akıl vermeyin. Yalova Belediyesi mali işlerden el değiştirdi, siz bunu atlıyorsunuz. Biz birbirimizi biliyoruz. Uzatmaya gerek yok.” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 2 yıl önce

Hayali bütçe budur işte.. Mahsuplaşma yoluyla bazı kamu borçları silinmiş ve bu bir gelir gibi addedilerk ek bütçe isteniyor...Gelir var mı? Para var mı? yok... O halde nasıl harcama yapacaksınız?BORÇLANARAK..çünkü seçim yaklaşıyor

Avatar
ismail 2 yıl önce

Ek bütçe tahmin edilmeyen ilave bir gelir elde edilmesi veya tahminlerin üzerinde gelir elde edilmesi durumunda yapılır..Bunların kı hayali gelir.yani kağıt üzerinde gelirdir.Mahsuplaşmadan sağlanan gelir..Kasaya giren bir para varmı? yok

Avatar
ismail 2 yıl önce

Emniyetin kullandığı binanın Maliye ye verilmesi istendiğinde neden kabul etmemeişlerdi? Borç yiğidin kamçısıdır demişlerdi..O zaman öyleydi şimdi hizmet e engel oluyorlar mı?