Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk: Ortak paydamız Yalova

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve Demokrat Parti Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer, Yalova genelinde süren çalışmaları yerinde inceledi.

Yalova’ya farklı bir ivme kazandıran Başkan Vekili Mustafa Tutuk, kış gelmeden çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanacağını bildirdi.

Mustafa Tutuk; Ortak Paydamız Yalova

“14 mahalleyi kapsayacak şekilde hazırlanan plan doğrultusunda belediye ekiplerimiz, Yalova’nın yaşanılabilir bir kent olması için çalışmalarını ivedi bir şekilde sürdürüyor” diyen Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Ortak paydamız Yalova anlayışıyla çıktığımız bu yolda çalışmalarımızı Demokrat Parti İl Başkanı Sayın Ahmet Özsümer ile birlikte inceledik. Asfaltlama çalışmalarımız istediğimiz şekilde ilerliyor. Sayın Başkan da eksik gördüğü noktaları sağ olsun bizlere dile getirerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Desteği için teşekkür ediyor, Yalova’mızın gelişmesi adına çalışmalarımızın devam edeceğini de belirtmek istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem oğlu Habil 3 yıl önce

Böyle olmalı... Yönetim kimde olursa olsun hizmet için bir olunmalı. Her iki Başkanı da tebrik ediyorum. Yalnız ciddi ciddi Sayın Mustafa TUTUK Başkan çok ama çok güzel ve hayırlı projelerle halkın karşısına çıkıyor.Allah her konuda yardımcısı olsun. Demek çalışınca oluyor. Kendisini sosyal medyadan takip ediyorum,kaç ay oldu Başkan bey bir gün bile tatil amaçlı bir istirahati olmadı. Helal olsun,Yalova herşeyi gördüğü gibi eminim bunuda görüyor.