Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk'un mesajı
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 6-12 Nisan tarihlerinde kutlanmakta olan Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Emniyet güçlerinin, anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için gece gündüz fedakârca çalıştıklarını belirten Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk mesajına şöyle devam etti;

“Ülkemizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar, milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir. Vatandaş ile devlet arasında köprü kuran, bu cennet vatan coğrafyasında milletimizin huzurunun ve güvenliğinin sağlanması için özverili bir şekilde gecesini gündüzüne katarak çalışan Türk Polisi, görevlerini gelecekte de başarılı bir şekilde sürdürecektir. Özellikle ülke genelinde Korona Virüs salgını nedeniyle bu zor dönemde gerçekleştirdikleri titiz ve gayretli çalışmalar nedeniyle değerli polislerimizi gönülden kutluyoruz. Tüm bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175’inci yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarken, şehit olan tüm kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/04/08/yalova-belediye-baskan-vekili-mustafa-tutuk-bu-zor-gunleri-hep-birlikte-asacagiz/

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2020/04/08/cinarcikta-1-kisi-koronavirusunden-hayatini-kaybetti/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.