Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk'tan Çiftlikköy Belediyesi'ne ziyaret

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’u ağırladı. Ziyarette samimi bir sohbet gerçekleştiren iki başkan, Yalova ve Çiftlikköy’de devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, ilçede Gacık Dere Islahı ve Mehmet Akif Yürüyüş Yolu çalışmalarının yanı sıra, Yeşil Körfez Su Birliği’nin il genelinde yapmakta olduğu 70 km’lik isale hattının Çiftlikköy’de kalan kısmının yenileme çalışmalarının da sürdüğünü ifade ederek, ilçe genelinde rutin hizmetlerle ilgili de Başkan Mustafa Tutuk’a bilgiler verdi.

Yalova ve Çiftlikköy ilçe sınırında yer alan Millet Bahçesi’nin tamamlanmasıyla birlikte, hem Yalova tarafında İsmetpaşa Mahallesi sakinleri, hem de Çiftlikköy’de Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinleri için güzel ve kaliteli vakit geçirebilecekleri önemli bir hizmetin gerçekleşeceğini kaydeden Başkan Silpagar, bölgenin bu büyük yatırımla daha fazla rağbet göreceğini sözlerine ekledi.

SİLPAGAR: ORTAK PROJELERE HER ZAMAN HAZIRIZ

Başkan Ali Murat Silpagar, Başkan Mustafa Tutuk’un ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Yalova’nın en büyük iki belediyesi olarak işbirliği içinde ortak projelere imza atma konusunda her zaman hazır olduğumuzu ifade ettik. Yalova ve Çiftlikköy’ün birlikte gelişerek büyümesi için Başkan Tutuk’un da bizim gibi kararlı ve samimi hizmet anlayışı içinde olduğunu biliyorum. Ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” diye konuştu.

MUSTAFA TUTUK: ÇİFTLİKKÖY, BAŞKAN SİLPAGAR'LA FARKLI BİR İLÇE HALİNE GELDİ

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın çalışmalarını ilgi ve beğeniyle takip ettiğini aktararak, “Çiftlikköy, Başkan Silpagar’la tamamen farklı bir ilçe haline geldi, pek çok yatırımla büyüdü ve gelişti. Başkan Silpagar’ın gelecekte daha da güzel hizmetlere imza atacağını düşünüyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.