Yalova Belediyesi eski imar müdürü Alpay Biterge'nin belediye ile ilişiği kesildi

Yalova’da eski Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal döneminde yolsuzluk suçlamasıyla açılan davada yargılanıp ceza alan Yalova Belediyesi eski İmar İşleri Müdürü Alpay Biterge’nin cezası onandığı için Yalova Belediyesi ile ilişiği kesildi.

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın ulaştığı bilgiye göre; eski imar müdürü Alpay Biterge, görevlendirmeyle Yaski’de memuriyetine devam ediyordu.

Alpay Biterge’nin cezasının üst mahkeme tarafından onanmasının ardından Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un talimatıyla Alpay Biterge’nin memuriyetine son verilip belediye ile ilişiği kesildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 2 yıl önce

Brezilyada rıo karnavalı izlemek,, revu kızlarını izlemek ne güzel..halkın paralarıyla..Neymş bilgi görgü ve tecrübesini rttıracakmışşşş

Avatar
Ali 2 yıl önce

Veteriner işlerinin son beş yıllık ihaleleri ve acilen detaylı olarak incelenirse , yalova lıların ne kadar parası kimlere gitmiş görülür.