Yalova Belediyesi hizmeti yolunuza seriyor

Yalova Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Adnan Menderes Mahallesi Kamberbaba Yolu’nda geçtiğimiz günlerde başlanan asfaltlama çalışması tamamlanıyor. Sırada Seyrantepe Mahallesi var.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, ‘Altyapıya Yapılan Yatırım, Geleceğe Yapılan Yatırımdır’ sloganıyla göreve geldiği günden bugüne Yalova’nın altyapısı için gereken özeni göstermeye devam ediyor. Belediye ekiplerine verilen talimatlar doğrultusunda bu kez Yalova ile Kadıköy Beldesini birleştiren Kamberbaba Yolu’nda asfaltlama çalışması yapıldı. Geçtiğimiz günlerde başlanan asfalta hazırlık çalışmasının ardından ekipler, 500 ton asfaltı yol ile buluşturdu.

Seyrantepe Mahallesi’ne 2800 Ton Asfalt

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Seyrantepe Mahallesi’nde asfalta hazırlık çalışması başlatıldı. Yağmur suyu kanal hattı ile yol genişletme çalışmasını tamamlayan ekipler tarafından yapılacak tretuvar çalışması ile birlikte mahalleye 2800 ton asfalt dökülecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.