Yalova Belediyesi’nde kadrolu işçiler en az 8000 lira maaş alacaklar

Belediyelerde yapılan maaş artışlarını gündeme getiren ve işçilerin sesi olan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz adeta müjde gibi bir öngörüde bulundu ve Yalova Belediyesi’nde kadrolu çalışan 180 çalışanın yeni maaş artışlarıyla birlikte en az 8000 lira maaş alacaklarını belirtti.

"Yalova Belediyesi’nde 180 kişi var kadrolu işçi... 700 çalışanda Personel A.Ş’de var..." diyen Hakan Korkmaz,"Personel A.Ş’deki 700 kişinin maaş artışları 6. ayda belli olacak kanunen... Belediyedeki 180 kadrolu işçinin maaş artışları önümüzdeki haftalarda belli olacak... Geçen işçilerin sesi olduğum yazımda “Tam bir hizmet adamı” olduğuna vurgu yaptığım Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un kadrolu işçilere 8000 liranın altında maaş vereceğini düşünmüyorum... yani yeni artışlarla kadrolu işçinin eline en düşük 8000 lira geçeceğini düşündüğümü bir öngörü olarak ifade etmiş olayım." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.