Yalova Belediyesi’nde memur ve kadrolu işçilere 25 bin TL promosyon ödemesi

Yalova Belediyesi’nin memur ve kadrolu işçilerini ilgilendiren ‘Maaş Ödeme Protokolü’, en yüksek teklifi veren banka olan Türkiye Vakıflar Bankası T. A. O. ile imzalandı. Anlaşmaya göre 3 yıl sürecek protokol karşılığı kişi başı 25 bin TL ödenecek.

Yalova Belediyesi ile Türkiye Vakıflar Bankası arasında belediye personelinin (memur, kadrolu işçi) maaş ve diğer her türlü ödemelerinin banka aracılığıyla yapılmasına ilişkin, 3 yıllık ‘Maaş Ödeme Protokolü’ yapıldı. Protokol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve Vakıfbank Yalova Şubesi Müdürü Abdullah Akgül tarafından imzalandı. Protokole göre bu yılın Kasım ayı içinde Yalova Belediyesi’nde çalışan toplam 433 personele kişi başı 25 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

Maaş promosyonu ödemesinin tek seferde yapılacağını belirten Başkan Mustafa Tutuk, “Memur ve kadrolu işçilerimizin ekonomik refahı için promosyon ödemeleriyle ilgili güzel bir netice aldık. Türkiye Vakıflar Bankası T. A. O. ile tek seferde 25 bin TL maaş promosyonu konusunda anlaşma sağladık. Hayırlı olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.