Yalova'da 18 milyon Euro'luk dev proje... İhale yarın

Yalova Belediyesi yarın 70 km’lik Ana İsale Hattı ihalesine çıkıyor.

18 milyon Euro’luk dev bir ihale ve dev bir yatırım bu.

Yalova’nın çok önemli bir sorununa da adeta neşter vurulacak bu dev yatırımla…

Şöyle ki;

Çınarcık’tan Altınova’ya ara bağlantılarıyla 70 km’lik Ana İsale Hattı Projesiyle %20 oranında kaçağında önüne geçilmiş olacak.

Bugün Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a 18 milyon Euro’luk bu dev projede bu dev maliyeti kimin karşıladığını sordum.

Yalova Belediyesi-İlbank Projesiyle bu dev yatırımın hayata geçeceğini belirten Başkan Mustafa Tutuk, maliyetin tamamını Yalova Belediyesi’nin karşılayacağını ve 30 yıllık bir geri ödeme planı olduğu bilgisini benle paylaştı.

Yalova Belediyesi’nin Mustafa Tutuk döneminde kısa sürede bu dev maliyetli yatırımı hayata geçirecek duruma gelmesi önemlidir diye düşünüyorum.

Yalova’nın yıllanmış sorunlarını çözen ve yine Yalova’yı her anlamda ileriye taşıyacak böyle dev yatırımların çoğalması en büyük dileğimizdir.

Mutlaka yapılması gereken bu çok önemli dev yatırımı, 70 km’lik Ana İsale Hattı Projesini hayata geçiren başta Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ve teşekkür ediyorum.

Hakan Korkmaz/Özel Haber/Yorum

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.