Yalova'da deniz kıyısına cami yaptırmak isteyen Vali Muammer Erol: Kervan artık yola çıktı

İlk kez Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın kamuoyuna duyurduğu Yalova İDO iskelesinin yan tarafına deniz kıyısına inşa edilecek olan cami için Yalova İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda basın toplantısı yapıldı ve projeler tanıtıldı.

Yalova Valisi Muammer Erol’un isteği üzerine Yalova’da deniz kıyısına yapılacak cami için 7 projenin açılacak internet sitesi üzerinden Yalova halkının beğenisine sunulacağı ve yapılacak oylamada en çok oy alan cami projesinin yapımına başlanacağı belirtildi.

Yalova'da deniz kıyısında bir cami yaptırmak için yola çıkan Vali Muammer Erol, "Yerin temini ve caminin yapılması ile ilgili işlemlerin tamamlanmasına da gidildi. Bu kapsamda cami yaptırma ve yaşatma derneği kuruldu. Dernek şimdi bu projeleri kuracağı bir web sitesi üzerinden halkın beğenisine, değerlendirme ve oylamasına açacak. Birkaç gün içerisinde oylama başlayacak. Bir ay boyunca oylama devam edecek. Burada söz tamamen Yalova halkında olacak. Oylamaya sadece Yalova'da ikamet eden vatandaşlarımız katılabilecekler. İnsanlarımızdan değerlendirmeye katılırken samimi olmalarını ve süreci ihmal edecek ve baltalayacak bir tavır içerisinde olmamalarını istiyoruz. Buna yönelik tedbirleri aldık. Mükerrer oy kullanılmasını engelleyecek bir sistemi hayata geçireceğiz.” dedi.

VALİ MUAMMER EROL: KERVAN ARTIK YOLA ÇIKTI

Yalova Valisi Muammer Erol,”İnşallah bu camimiz ortaya çıktığında da ortak akılla güzel bir eseri Yalova'ya kazandırdık deriz. Kervan artık yola çıktı. Bu çalışmayı da en kısa sürede tamamına erdireceğiz. Caminin yapılabilirliğini gördüğümüzde yine, 'Yalova'ya müracaat edelim' dedik ve hem Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, hem Yalova Belediyesi'ne hem de Yalova Müftülüğü 'ne ve tanıdığımız bildiğimiz mimarlara bu konuda proje hazırlatalım dedim. Ama bir şartımız da vardı. Bu projeler size özel ama Yalova'ya ait projeler olacak. Bu projeler için kimseye her hangi bir para da vermeyeceğiz. 4 arkadaşımız bu işte ben de varım diyerek proje yaptı. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman Kasım 4 yıl önce

Çalışan insanı önce Allah ve Rasuli sever sonra insanlar hem sever hemde dua eder.2008 den bugüne kadar yalovadayız çok şükürler olsun artık gelen gideni aratmıyor.Devlete millete hizmet hem görev gönül işidir.coğrafi konum olarak çok önemli yerde olmamız hasebiyle gelecdğin teminatı olan yalovalı gençlerimize iş imkanı sunabilecek projelere imza atacak Sn Valimiz vede bizlefin gece gündüz dua ederek Allahın yalovaya acımasıyl Sn Belediye Başkan Vekilimiz le birlikte çok güzel hizmetleri bekliyoruz.