Yalova'da örnek bir belediye... Koru Belediyesi

Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı CHP’li Koru Belediyesi, yaz aylarının başlamasıyla toplam maliyeti 8 milyona yaklaşan 2 ihaleye çıktı ve belde de asfalt, beton parke yol, kaldırım, taş duvar, bordür ve basketbol sahası inşaat işlerini kapsayan bir dizi hizmet atağına start verdi.

Yalova siyasetinin adeta nabzını tutan ve belediyelerin çalışmalarını da dikkatle takip eden Revizyon Gazetesi ve Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Koru Belediyesi’nin kendi öz kaynaklarıyla yaptığı hizmetlerin önemine dikkat çekti.

Hakan Korkmaz,"KORU BELEDİYESİ 8 MİLYONLUK HİZMET ATAĞI BAŞLATTI" başlıklı paylaşımında,"Belediyecilikte artık ustalık dönemini yaşayan Yalova’nın en başarılı belediye başkanları arasında olan CHP’li Kamil Yaman başkanlığındaki Koru Belediyesi, borçlanmadan kendi öz kaynaklarıyla yaptığı hizmetlerle örnek belediye olmaya devam ediyor. Koru Belediyesi, yaz aylarının başlamasıyla belde de asfalt, beton parke yol, kaldırım, taş duvar, bordür ve basketbol sahası inşaat işlerini kapsayan bir dizi hizmet atağına start verdi. Bu işlerin belediyeye maliyeti yaklaşık 8 milyon. Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman’ın, beldeyi daha konforlu ve yaşanılabilir hale getirmek için belediyenin kendi öz kaynaklarıyla yaptığı yani belediyeyi borç batağına sokmadan yaptığı bu yatırımların çok kıymetli olduğunu ve örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Başkan Kamil Yaman ve yönetimini, tüm belediye çalışanlarını kutluyorum ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum." ifadelerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Kamil YamanKoru Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.