Yalova'da siyasi parti temsilcileri bir araya geldiler

Yalova’daki siyasi parti temsilcileri AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar'ın daveti üzerine bir araya gelip Yalova’nın güncel konu ve sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

KİM NE DEDİ?

Vatan Partisi Yalova İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada,"İl Başkanımız Mustafa Lütfi Bal bugün düzenlenen toplantıda siyasi partilerin il başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda Yalova ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunuldu." denildi.

Yeniden Refah Partisi Yalova İl Başkanı Mustafa Berber,"Siyasi partilerin Yalova il başkanları olarak rutin toplantılarımızdan bir tanesini daha gerçekleştirdik.Yalovamızın sorunlarını ve çözümlerini istişare ettik, hayırlara vesile olmasını temenni ederim." dedi.

DP Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer,"Yalova AK Parti İl Başkanımız sn. Muğlim Bağatar’ın daveti üzerine Yalova’daki siyasi parti il başkanları bir araya gelerek, ilimizi ilgilendiren konularda istişarelerde bulunduk. Kendilerine nazik daveti ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz." dedi.

CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel,"Yalova’daki siyasi partilerin il başkanları olarak yerel siyasi gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunduğumuz bir sohbet gerçekleştirdik." dedi.

KORKMAZ: BİR ARAYA GELMELERİ ÖNEMLİ

Yalova’da siyasi parti temsilcilerinin bir araya gelmesini değerlendiren Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Daha önce bir araya gelen Yalova’daki siyasi parti temsilcileri pandemi de normalleşmenin ardından tekrar bir araya geldiler. Bu defa toplantı çağrısını AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar yapmış... ki her toplantı bir başka il başkanının çağrısı üzerine yapılacakmış. Bu toplantıda Yalova’nın güncel konuları konuşulmuş ve bazı il başkanları bazı konularla ilgili endişelerini dile getirmişler. Verimli bir görüşme olmuş ve Yalova’da siyasi parti temsilcilerinin bu şekilde bir araya gelmesini son derece önemli bulup faydalı olacağını düşündüğümü de belirtmek isterim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.