Yalova'da Türkiye Yüzyılı vizyonu

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99.yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Vekili Mustafa Tutuk, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde bağımsızlık mücadelemiz Samsun’dan başlatıldı ve Anadolu’nun her tarafını sardı. Bu şanlı mücadelede elde ettiğimiz zafer; hain devletlerin elde etmek istedikleri planları boşa çıkardı. Tarih kitaplarına sığmayan ve 7’den 77’ye herkesin birlik olduğu Kurtuluş Savaşı'nda; inançla hareket ederek Türk’ün gücünü herkese gösterdik. Geçmişimizle gurur duyarak bu yıl bağımsızlık mücadelemizin 99. yılını kutluyoruz. Gelecek nesillere de milletçe yaşadığımız destanları aktarmamız gerekiyor." dedi.

Başkan Mustafa Tutuk,"Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı yani 2023 bizler için çok özel bir yıl olacak. Hem Yalovamızda hem de ülkemizde ulaşımdan sağlığa, ekonomiden bilim ve teknolojiye, sanayiden tarıma, çevreden turizme birçok alanda önemli adımlar atan hükümetimiz, "Türkiye Yüzyılı" ile Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına dair yeni vizyonunu ortaya koyacak. Bizler de Yalova’da Türkiye’nin Yüzyılı’na katkı sağlayacak hizmetlerle vatandaşlarımızı buluşturacağız." dedi.

Mustafa Tutuk,"Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm istiklal kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.