Yalova'da Üniversite öğrencilerine 4000 TL Burs Desteği

Yalovalı iş insanları ve hayırseverler Yalovalı Üniversite öğrencilerinin eğitim hayatlarına destek olmak için “Hedef 1000 Öğrenci 1000 Burs” kampanyası başlattı.

Bu anlamlı kampanyaya öncülük eden Ak Parti Yalova İl Başkanı ve iş insanı Muğlim Bağatar, öğrencilerin www.yalovaburs.com sayfasına girerek başvuru yapabileceklerini duyurdu.

"Geleceğiniz, geleceğimiz" diyerek kampanyayı başlatan Muğlim Bağatar, "Sevgili Yalovalı öğrenciler, kıymetli ailelerimiz, Yalovalı iş insanları ve hayırseverler olarak siz gençlerimizin eğitim hayatına destek olabilmek için “Hedef 1000 Öğrenci 1000 Burs” kampanyası başlattık. Koşul yok, geri ödeme yok. Tek şartımız sizin eğitiminiz. yalovaburs.com sayfamıza girerek hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. Hepinize başarılar diliyorum. Sizler Türkiye’nin yarınlarısınız." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.